Ştiri şi noutaţi
 O nouă etapă în proces de finalizare în implementarea proiectului
Se află în pregătire documentaţia de atribuire în vederea demarării procedurii de licitaţie publică deschisă pe loturi, conform planului de achiziţii al proiectului, în vederea achiziţionării echipamentelor şi dotărilor prevăzute (echipamente pentru dotarea atelierului, laboratoarelor şi cantinei, calculatoare, sistem de teleprezenţă, mobilier pentru internat, şcoală, cantină).
Elevii liceului vor începe anul şcolar 2015/2016 în clădiri şi ateliere modernizate şi cu dotări noi
 Lucrările la clădirea Liceului tehnologic, la ateliere şi la cantina unităţii de învăţământ vor începe în luna aprilie şi se vor termina în august. Tot în luna august este planificat a se încheia şi lucrările la terenul de sport. „Deci, în septembrie elevii vor începe cursurile în şcoală nouă, în ateliere noi”. 
Modificarea reţelei şcolare de pe raza oraşului bălan  pentru anul şcolar 2015-2016
Consiliul Local Bălan şi primarul oraşului bălan aduc la cunoştinţa cetăţenilor oraşului intenţia de adoptare a proiectului de hotărâre privind modificarea reţelei şcolare de pe raza oraşului Bălan pentru anul şcolar 2015-2016.
Lucrările se află în plină desfăşurare în cadrul proiectului de la liceu
În această perioadă lucrările se află în plină desfăşurare, raportându-se un procent fizic de 20% realizat, la nivelul tuturor clădirilor Liceului tehnologic Liviu Rebreanu, cu lucrări specifice de reabilitare şi modernizare şi se lucrează de asemenea la întocmirea documentaţiei de atribuire aferentă achiziţiei publice privind asigurarea dotărilor cu bunuri şi echipamente conform proiectului.
Ştiri / pagina:
|
|
|
|
|
|