banner back


Ştiri şi noutaţi
Asociaţia Ecosportivă Sufletul Hăşmaşului a finalizat recent un nou proiect
Proiectul: „Activism civic în rândul tinerilor”, proiect de tineret finanţat de DJST Harghita şi derulat de către Asociaţia Ecosportivă Sufletul Hăşmaşului din Bălan, a fost implementat în perioada 01.07.2015 – 30.07.2015.
 O nouă etapă în proces de finalizare în implementarea proiectului
Se află în pregătire documentaţia de atribuire în vederea demarării procedurii de licitaţie publică deschisă pe loturi, conform planului de achiziţii al proiectului, în vederea achiziţionării echipamentelor şi dotărilor prevăzute (echipamente pentru dotarea atelierului, laboratoarelor şi cantinei, calculatoare, sistem de teleprezenţă, mobilier pentru internat, şcoală, cantină).
Elevii liceului vor începe anul şcolar 2015/2016 în clădiri şi ateliere modernizate şi cu dotări noi
 Lucrările la clădirea Liceului tehnologic, la ateliere şi la cantina unităţii de învăţământ vor începe în luna aprilie şi se vor termina în august. Tot în luna august este planificat a se încheia şi lucrările la terenul de sport. „Deci, în septembrie elevii vor începe cursurile în şcoală nouă, în ateliere noi”. 
Modificarea reţelei şcolare de pe raza oraşului bălan  pentru anul şcolar 2015-2016
Consiliul Local Bălan şi primarul oraşului bălan aduc la cunoştinţa cetăţenilor oraşului intenţia de adoptare a proiectului de hotărâre privind modificarea reţelei şcolare de pe raza oraşului Bălan pentru anul şcolar 2015-2016.
Ştiri / pagina:
Votare
Care dintre filmele de scurt metraj despre oraşul nostru?
SOS
Poliţia 112
Pompierii 112
Ambulanţa 112
Jandarmeria 956
Poliţia comunitara 966
|
|
|
|
|
|