Anunţ public
Anunţ public
Program inovativ pentru administraţia publică, un program de informare prin intermediul SMS-urilor.
Anunţ public


Întrucât conştientizăm rolul pe care îl avem în slujba cetăţenilor precum şi importanţa pe care o bună informare şi transparenţă o au în relaţia cu dumneavoastră, cetăţenii oraşului, avem plăcerea să vă informăm că am lansat o nouă metodă de comunicare cu dumneavoastră.

Este vorba de un program inovativ pentru administraţia publică, un program de informare prin intermediul SMS-urilor.

Astfel, cei care se înscriu în baza noastră de date vor putea beneficia gratuit de SMS-uri periodice, cu privire la unele probleme de interes comunitar. Ne-am gândit la o varietate de subiecte de mare importanţă, cum ar fi: sesizări cu privire la sistarea furnizării de servicii pe diverse zone din oraş, informări cu privire la situaţia datoriilor la bugetul local, evenimentele cultural-sportive ce au loc în localitate, alarmări publice, avertizări meteorologice, lucrări edilitare desfăşurate pe anumite zone.

Programul nostru permite informarea cetăţenilor în funcţie de adresa de domiciliu dar şi de limba maternă, precum şi în funcţie de diverse alte criterii.

Pentru a vă înscrie gratuit în baza noastră de date şi astfel pentru a beneficia de informările prin intermediul SMS-urilor, vă rugăm să apelaţi personal la oricare dintre birourile următoare: Biroul Taxe Impozite, Urbanism, Secretariat, Investiţii-Achiziţii şi Social din cadrul Primăriei Oraşului Bălan.

Pentru cei care doresc să se înscrie online, vă rugăm să accesaţi următorul link, şi să completaţi cu atenţie toate câmpurile:

https://notifier-optin.tk/ro/optin

Cu speranţa că răspundem şi prin această metodă aşteptărilor locuitorilor oraşului nostru, vă invităm să vă înscrieţi în baza de date, pentru a vă menţine informaţi la timp cu privire la lucruri de  interes public.

Primar,
Iojiban Gheorghe
|
|
|
|
|
|